Followers

Sunday, 15 May 2011

Gambar Passport


Gambar size Passport taun bile pun tak tau.rase insaf tgk kesucian gambar ni :P


aku ade 3 je gambar passport.tapi 2 gambar tu mcm sengal2 sket. eh,senang cite tengok sendirilah kay





gambar 2nd

gambar 3rd

  • gambar 1st yang pakai baju kurung atas tu.Innocent kan?kan?(time tu tak pandai pakai makeup lagi)
  • gambar 2nd, amek sebab nak letak kat resume untuk praktikal (tak sengaje membulatkan mate,akibatnye memburukkan gambar)HAHA
  • gambar 3rd, diambil oleh my personal photographer Mr.Meikato. chewah!gediks wei! (cipta sejarah,sebab 1st time amek gambar passport diluar kawasan studio.sonok sgt...xdela takut kene marah dengan photographer kedai sebab pale senget.hihihihi..Nice kan?Nice kan? ok fine la..puji diri sendiri!hik2

Gambar yang last tu saje bagi besarrr sket.sebab paling berkaliber kan.gambar pancing utk job hunting tuuu....hee!



eh,kla

Papai!



p/s : Maceh Mydear Personal Photographer... ^__^





4 comments:

meikato said...

like gambor 1st...hhehehhe

aqilah zolkifli said...

giler skema..hahahaa

Peah said...

meikato : gambor 1st je like?ok fine!hahaha

qila : skema kan?haha!

Unknown said...

Cantik.. First pic

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...