Followers

Tuesday, 31 May 2011

Musim Orang Kawin


Nice kan pelamin ni?simple tapi nampak exclusive kan?ok fine,aku dah stat berangan.hee...

Gambar entry pun dah tunjuk pelamin kan,mesti la entry pun ade kene mengena dengan kawin.


Ari Ahad lepas aku pegi dua kenduri kawin,dua je,tapi penatnye macam pegi 10 kenduri kawin

Umah pertama kat Keramat,mak ajak teman jadi drebar.Pastu yang kedua,dewan kat Putrajaya,haaa..yang kat Putrajaya ni la banyak dugaannya.Sesat+bertembung dengan Hari Sejuta Belia+kene jalan kaki jauh nak pegi kat dewan tu 

Dengan berkat usaha dan kesabaran,kul 4 tepat,kitorang sampai gak kat dewan tu.Masuk je dewan tu,terus ilang penat,sebab besar wei dewan tu...teruja jap,pastu terus terkam makan.lapar gile kot :P

Excited tibe2 tengok dewan tu,yela,slalu tengok kat dalam rancangan NONA je.tapi aritu tengok live.memang terus berangan la kan.hik3

Sila la jamu mata







motor ni ade kat dalam dewan tu jugak.kitorang pun tibe2 jadi tak malu,amek gambar banyak2,jakun.nasib bek time tu tak ramai orang dah.Haha



Iman cayang ^__^



balik umah terus pingsan.akibat terlebih makan.hihi...

c u next entry!

BYE!



6 comments:

orang said...

igt miss kotak yg pakai baju biru...salah org rupanya...hehhehe

Miss Kotak said...

hai orang :)

アヌム ちゃん said...

wah cantiknya kek :) tapi luar dia keras kot kan..huhu

Miss Kotak said...

@アヌム ちゃんhaah..ising je tu.hihi

Hanis MY said...

salam kenal...wah cantiknya pelamin tu...

Miss Kotak said...

kak hanis : cantek kan! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...