Followers

Monday, 30 May 2011

Tutorial 1



Belaan baru.eh,macam seram plak cakap belaan kan.HAHA

Ni name dia Oyen..tadi bukak blog,tengok2 dia dah ade dalam bakul camtu.senyum lebar-lebar tengok.hee!

Korang nak belaan macam aku gak tak? Cikedout!



1st : Korang perlu klik dekat LINK ni. 

2nd: Pastu korang boleh pilih haiwan peliharaan yang korang suke...tapi pastikan yang
       jinak ye...korang boleh letak nama untuk haiwan peliharaan korang tu..boleh pilih    
       warne jugak.pastu,korang klik 'Get Widget'




3rd : Klik icon Blogger 






4th : Then automatik die akan jadi macam gambar bawah ni.Korang klik Add Widget

    



5th : Pastu akan appear macam gambar bawah ni...klik ADD WIDGET




Siap! Senang kan?Sambil masak pun leh wat.HAHA. Nanti korang kene rajin2 main-main dengan die..bagi makan kat die..ok! :)

ok,ini saje tutorial kite kali ni.orang lain wat tutorial,aku pun ngade nak wat gak kan! :P

c u next entry! 

BYE!





7 comments:

aqilah zolkifli said...

huyoo syoknye aku bleh pusing2 kpla oyen kau :D

Miss Kotak said...

haha..suke ko ye.weh qila,npe xleh bukak blog ko ni.........

rafiqa said...

boringgggg~ HAHAHA!

Miss Kotak said...

org dengki dah mai dah

aqilah zolkifli said...

peah sje xnk bg ko msuk blog aku :D

Miss Kotak said...

Qila : ok fine!hahaha

アヌム ちゃん said...

Salam. moshi2..singgah jalan2 bw sini~
Dah lama tak bw ni rindu pulak :)
Visit dari frommetoyou
Arigatou (^____^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...