Followers

Friday, 3 June 2011

Mission Accomplish!


Saje gedik amek gambar konon-konon ceria.hee!

Nak share berita gembira dengan korang ni...sebab tu letak gambar yang ala-ala hepi gituuu... :)



Wat intro macam novel sket.lantak la takde orang nak bace pun.HAHA

Dulu lepas abes diploma,ade 2 je pilihan aku,sama ada nak keje ataupun sambung blaja.

Pastu aku keje jap,hati meronta-ronta nak sambung blaja.ok fine aku dah stat wat ayat novel

ok sambung

Pastu aku decide nak sambung kat UniKL MIIT..
Pejam celik pejam celik dah 3 taun setengah aku blaja kat sane.macam-macam kenangan pahit manis,gelak,menangis,sume ade


dapat plak kawan-kawan yang leh wat aku jadi tak siuman 

Pastu kat situ jugakla aku jumpe                                     


(gediks sket)






Sonoknye bile pikir zaman blaja yang aku dah tinggalkan 6 bulan yang lepas


Arini result kuar,bermakne dah selesai la perjuangan aku sebagai budak skola MIIT


YEAY! 



nampak tak tu?nampak tak?aku siap garis dah tu.haha..sonoknyeeee...!

Maceh mak ayh..cikgu-cikgu..

okla,penat dah membebel

BYE!




p/s : akan merindui zaman blaja yang gile best :(


6 comments:

rafiqa said...

gedik lahhhhhhh! HAHA

Ain Zulaikha said...

oh pelisssssssss :D

Anonymous said...

kat mak ayah jer??

Miss Kotak said...

@rafiqa ko lg gedik!haha

Miss Kotak said...

@Ain Zulaikha ain jeles ek?heee

Miss Kotak said...

@Anonymous kat sumeeee ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...