Followers

Wednesday, 13 July 2011

I Love Japan!


Jap suke Korea,jap suke Jepun plak aku ni kan.Eceli,aku suke dua-dua!cite diorang ni tak penahnye tak sweet.nyampah aku.HAHA.

Kali ni aku nak cite pasal cite Jepun ni,title cite nye Tada,Kimi Wo Aishiteru.Layan gak cite ni,kalau bagi aku yang penyedih ni,memang abes basah la baju wat lap air mata.Cite ni sebenarnye dah lame kuar.tapi tak tau la taun bile.aku men tengok je.HAHA

Tapi yang aku nak share kat korang ni,video OST cite ni.berbulan gak la aku cari lagu die.Akhirnye dapat gak semalam.Yeay! 10 kali aku bantai dengar.terbaekkk!



3 comments:

rafiqa said...

boo, lambat. haha

fara murni said...

ni msti dri pmbawakkan piqa ni...
haha

Miss Kotak said...

rafiqa : suke ati lah!haha

fara : pqa xde kene mengena dlm ini cite!hihihi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...